Året som gick.

Vem är jag att resumera år 2015 ? Tanken slår mig, när jag bestämmer mig för att skildra året som gått i ett större perspektiv..än från mitt vardagsrum i Skintebo.Jag har verkligen inte tillräckligt med kunskap för att återberätta världens sista 12 månader. Mitt utrymme i hårddisken är inte tillräckligt stort, samt att mina känslomässiga upplevelser är för vilsna, SÅ att fakta sorterats bort. Året i det stora perspektivet ifrån min lilla värld i min soffa är sorgsen, tragisk och omvälvande. Flyktingar, terrorhot, bränder och mord präglade nyhetsåret 2015 i Sverige. Flyktingpolitiken skärptes, terrornivån höjdes, asylboenden brann och för många mord och skjutningar skapade rubriker.. Hoppas världen skärper sig 2016.
 
Men MITT år, det personliga får jag resumera HUR jag vill. Året 2015 fick fröken Malmsten att slå känslomässig bakut. Fick henne att skaffa svart bälte i kärlekens karate. Lärde henne att se sig själv utifrån sina egna behov, sitt eget värde och lät henne sortera bort de som inte såg samma intresse. Ja hon blev tuff och mjuk på en gång. För att hon delvis blev tvingad till det men sedan borstade bort skiten från knäna och valde sedan att ta bättre hand om HENNE.
 
Kärlek är en stor del i mitt liv. Att dela mitt liv med någon jag älskar är en viktig del, inte allt, men så viktig. Skilsmässan från barnens pappa gav fler personliga frågetecken än vad som var kalkylerade.  Att hitta en ny man... piece of cake... NOT!!!. Så året 2015 inleddes i en sorg och avslutas i total helig lycka. Min nära vän Malin gav mig tidigt ett råd som jag verkligen anammat. Att hitta fem egenskaper hos en person som DU aldrig tummar på. HItta dem främst hos dig själv, var lite sparsam med kritik mot resterande personegenskaper. När du bestämt hur du vill att de FEM skall vara hos den du möter. VIK INTE IFRÅN DEM UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER. Vrickade lite, tummade lite, gav lite mycket och försökte se bort. MEN skam den som ger sig. Mina topp fem lista är fulländad. Och jag vet att HAN kommer vara med hela år 2016 också. Magkänslan säger det. OCh den har alltid rätt.
 
KÄRLEK
 Bildresultat för våga älska