bear necessities

Livet blir äkta i och runt en sjö, livskvalitén ökar brutalt när man efter en löptur slänger sig ohämmat i lite för kallt vatten, tillsammans med Familjen Canadagäss och en hel del småläskiga insekter. 
Man känner varje por och varje andetag. På riktigt. Det blir lättare att andas på något vis när kroppen får bekänna färg i alldeles för många backar. ( trodde min kondition var bättre nu men ack så fel jag har). Det gröna i träden virvlar runt medans jag andas i kvartett, lyckas både svälja en fluga samt fräsa ut ett blad ur min näsa. Egentligen är hela synen bedrövlig, men ändå så ljuvlig. Framför mig på lätta steg min nyförvärvade löparkompis:) Alltså Pumba och Timon är ute tillsammans;)  Mattias hävdar att han inte sprungit på 20 år...Ändå ligger han hack i häl på kenyanska världsmästare :)Skämt och sido, jag älskar naturen, och närheten till den. Jag blir liksom nyfrälst när jag efter nästan två varv runt Oxsjön får bada. I träningskläderna, i mulet väder, men ändå ca 22 grader varmt. En kick eller a bear necessety. 
 
 
Du och jag älskling:*) 
 
I helgen blir det massa jobb och sen bär det av för mera jobb till Almedalen.Hoppas på en stor fet sol, massa bubbel, härligt mingel och såklart nya affärsrelationer. Underbar kombo.