a love story

Även om jag var lite gnyig igår när jag jobbade Bröllop på Långedrag ( åkt på en töntig och snorig förkylning) så kan jag ändå se glimmret av kärlek. Mellan två människor. Olikheterna mellan parterna, dvs de som vi ser som betraktare, sköljs bort av blickarna dem emellan. Vackert när två människor älskar varandra. Bröllopsparet igår hyrde in ett band med två härligt glada gubbs i min ålder. De välte verkligen lokalen frampå småtimmarna och lyckades iallafall få igång ett sambatåg som pågick i evigheter. Härligt att se både mormödrar och farmödrar skumpandes rumpa i tåget. Snorig servitris fick åka hem först kl 03,00 aningen mör i kroppen. 
 
Mors dag. Åh vilken mamma mina kids har..:) Sov till 11 och blev kärleksfullt väckt med röda rosor. Sen hände det inte mkt. Har tillbringat större delen i sängen i dag, lite ömsom trött efter igår och på väg att bli typ sjuk. Som jag ju aldrig blir förövrigt. 
 
Min fina vän som var här idag. VIll bara understryka igen hur mkt jag lider med dig. Hur jag på riktigt förstår vad du går igenom och hur JAG lovar att jag skall finnas här för dig. Närsom. Du om ngn fixar detta för du är STARK. Starka människor gör som du idag, bad om hjälp. Du är fantastisk och skall ha det bästa . Inget annat.