Ett litet sandkorn..

Vilken djup oro som speglar världen just nu. Sätter i halsen när jag ser hur den narcissistiska Trump får lov att leka president "over there". Undrar i mitt stilla sinne när världen skall reagera och det får katastrofala följder. I samband med förintelsens minnesdag fick Skavlan i fredags besök av en av de sista överlevarna. Hédi Fried, född 24 i Rumäninen överlevde bla Auswitz med sin syster och får publiken i studion hos norrmannen Skvavlan att tystna med djup respekt för den lilla kvinnan. Hon är författarinna och utbildad psykolog och har djup insikt i människokunskap. Hon har ägnat största delen av sitt liv i Sverige till att utbilda ungdomar i vad som verkligen hände. Får lust att hoppa in genom rutan och ta henne i min famn. Vilken människa, med såna brutala erfarenheter. Hon ser hur världen idag, börjar likna den värld, den innan förintelsen, de aldrig trodde skulle bli som den blev, och som tog livet av 6 miljoner människor. Hon känner igen de tecken hos världen idag, men säger att hon tror att vi med spridd kunskap och uppfostran  fortfarande kan mota den ondskan. JAG hoppas så att hon har rätt. 
 
9,6 på imdb får veckan som gått. Julia landade efter lite dramatiskt flygäventyr slutligen på Costa Rica. Och min glädje när mina barn lever livet fullt ut och njuter varje minut är VÄRLDSKLASS. Blir varm i hjärtat när jag ser att hon lär sig surfa i en närmare magisk miljö, att hon kör yogapass på morgonen och att hon får uppleva en helt ny kontinent tillsammans med både tvättbjörnar, apor och boaormar... ( GULP )...
 
 
Sprungit, simmat, älskat, skrattat, hängt med underbara vänner, ätit god mat, gjort matlådor, sprungit igen, simmat igen och hängt varje dag med mannen i mitt liv. JAg har det gött nu kan man säga:)