Bonn-Kerstin i stan..

När tant ändå bestämmer sig för att knyta fast handväskan runt armen och bege sig till storstaden... är det inte då helt otroligt att hon kliver rätt in i ett polisdrama. Mitt i Göteborgs innerstad precis innan lunch, begås ett rån mot en telebutik, ett beväpnat sådant och vips kryllar staden av poliser. Vilken insats. Dem var precis överallt. En krypande och rätt obehaglig känsla när jag parkerar i NK:s p-hus på väg till en kundlunch på Ritz. Vädret idag är oslagbart och den vackra höstiga krispigheten slår skönhetsrekord. Väl parkerad ser jag precis som i en film en mängd helt svartklädda poliser springa runt bilarna i p-huset. Ut på gatan inser jag att varje körväg är blockerad och det är rätt uppenbart att något inte står rätt still. Med min förhoppningsvis blivande kund ser jag ut genom restaurangens fönster hur både pikebilar och patrullerande bilar rör sig i snabb hastighet..Hjälp. Får genom GP veta om rånet och kan senare se en film som visar hur polisen med draget vapen tar de misstänkta i en bil. Ett stenkast från där vi i godan ro äter lunch. Och jag som aldrig är i stan:)   http://www.gp.se/nyheter/göteborg/polisjakt-rån-mot-telebutik-1.3917156
 
Rätt nöjd med vårt lilla kontorstillhåll i Sisjön, där vi tryggt kan sitta och surpla kaffe i lugn och ro. Har fått tillbaka min figthing spirit lite grand alltså , Men ändå, det är rätt kul att känna att det är kul med sitt jobb. Perioder när man inte tycker det ger ju inte mkt business om man säger så. Älskar mötet med människan. Det slår hål på det mesta. Nyfikenheten i att lära känna någon annan med sina kunskaper och erfarenheter blåser nytt liv i mycket. Grym energi kick idag. 
 
Också grym energi från världens bästa man. Ni kan ha hört talas om honom. Han kommer från Halland:). Han inbringar ett lugn och en trygghet i fröken Malmsten jag aldrig känt innnan. Detta är vad som menas med själsfrände. Inget hallelujah i det , bara verkligt, äkta och helt underbart. Du ger mig så mkt jag inte visste fanns. Tack.