Ångra inget.. nånsin

Tänker på tiden, tänker på livet, tänker på hur saker varit, hur de är och hur dem kan bli. Eftersöker minnen med sötma, minnen med sorg, minnen som får mig le. Tänker att varje minut är så värdefull, att varje känsla har så stor betyldese. Hur jag äntrar livet från dag till dag, mina lärdomar, tankar och insikter. Försöker förstå att varje händelse i tiden präglat mig och gjort mig till den jag är. Ångra inget. Nånsin.
 
Var på nära vännen Susans 50 års fest och runt ett L format bord sitter kvinnor från tre generationer. I princip så är åldrarna 15 - 55 representerade i samma rum. Firandet känns varmt och jag blir så tagen av stunden och det vackra i vänskap, syskonband, föräldrarskap. Det vackra i skrattet , i orden, i samförståndet och i de olika diskussionerna. Älskar det. 50 är det nya 25 så jag känner att jag kan pusta ut i min fart mot det sträcket. 
 
Tilda kommer, Hunden kommer och så åker dem igen. Vilket ekorrehjul, hinner knappt dra in doften av min vackra tonåring förrän hon är borta igen. Är så konstigt det där halva livet man lever. Som i två olika universum. Ibland uppskattar jag det väldigt och ibland önskar jag att vi alla vara samlade hela tjocka högen. Dvs dem jag älskar. 
 
Men så ikväll iallafall så är drar den romantiska veckan igång och inom ett par timmar så är ångesten över att ha lämnat Tilda till sin pappa som bortblåst. Tryggheten, famnen, skratten, kärleken och det fina vi delar och har delat  nu på onsdag i 2 år. 
 
Blir en tripp till Malmö i helgen för att förgylla vår tid tillsammans, lyxa till det lite på hotell och njuta av en annan miljö. Älskar lilla och stora torg och myllret i skånska staden Malmö. 
 
Lyssna på vårt tredje avsnitt av min och Julias podd. 
 
https://itunes.apple.com/se/podcast/metoo-hur-kan-vi-relatera/id1291849820?i=1000394078387&mt=2