Öga mot öga..

Lite av en thriller att gå på promenad i våra skogar just nu. Tar ut hunden på lunchen och möts först av ett rådjur som helt sonika fortsätter med sin putsning av pälsen... medans hon stirrar blint på mig. Min hund håller på att gå bananas och jag är på väg att ligga raklång längsmed asfalten. Uaaaaaaaargh. Längre in i skogen kastar jag pinne till min lätt uttråkade hund, pinnnen far iväg , med aningen fel riktning... uppåt...och landar i mitt huvud. Whaaat? 
Blir märkligt uppslukad av att vara i skogen. Särskilt på denna plats. Löven skiftar i 10 talet olika gula och oranga toner, grenarna sluter sig runtom varandra och bildar ett tak. Platsen blir magisk och tystnaden är min bästa vän. Tills ... öh...jag hör ,INTE min hund låta som en gris. Utan faktiskt riktiga grymtande ljud längre in bakom ett berg. Eftersom jag inte är Snövit och djur inte pratar med mig eller hummar vackra kärleksmelodier i min närhet, blir stegen hemåt aningen snabbare nu. Magin avlägsnar sig och vildsvinen i Billdal får hänga utan mig. 
 
Alternativ familjekväll, saknat er alla. Måste verkligen joddla över min känsla av att vara i ert gäng. Igen. Älskar er till bitar. Våra högljudda konversationer, barnens konstanta avbrytande, det lilla köket hos Linda där 9 personer utan problem umgås med så många skratt och så mkt "riktig" närvaro. Hur väl vi känner varandra vid det här laget kan bara förklaras med vuxen öppenhet. Vi är på samma plats i livet och blir till en familj utan att ens blinka. Min alternativa familj <3. Ingen sekt , bara kärlek. Aoooooouuuuuuum :) 
 
100 bokade på Hereford ikväll. Blir ingen dans på rosor. Blir att bekänna färg och låta benen gå som trumpinnar. Blir att sätta på bästa leendet och servicerocken. Längesedan hon gästspelade på Hereford nu, men ikväll smäller det;)