Friend zoom

Sista två veckorna har fokus igen hamnat på vänner. Jag måste verkligen nypa mig i armen ibland för att förstå vidderna av vilka FINA människor jag har i mitt liv. TUREN över att ha träffat människor under livets resa som idag 45 år senare står lika stabila bredvid min sida nu som då. När vi nu möttes. Eftersom mängden tid inte alltid avgör vänskap.. Har sista veckorna fokuserat på att träffa, uppskatta och njuta av vänskapens fantastiska essens i livet. Det är som sötman i honung, den är naturlig. Mina äldsta vänner träffar jag inte på var dag basis, men lyfter hatten och dammar av tiden som gått på nolltid. Man plockar upp där man lämnade. På en sekund. Ödmjukheten och förståelsen för varandra är som etsad i sten. Den bara finns där. Sen finns det kortare relationer, relationer med ett geografiskt dilemma, relationer som saknar tid .. men dem är dock ändå där som fina relationer. JAG uppskattar det och ER så mkt. Ni alla som får mig att skratta , som lyssnar, som bjuder på middag, som promenerar, analyserar, dividerar, motsäger sig, lär mig, fördjupar mig, utvecklar mig och igen får mig att skratta , le, leva och vara lycklig. NI är alla så värdefulla på var sitt sätt. 
 
Fick en fantastisk lyxig kväll i Getskär hos en av de äldre barndomsvännerna i fredags. Mannen är iväg på RM/SM äventyr i Luelå och jag hade verkligen inte ekonomiska möjligheter att åka med... ;(  Tjejerna som ju är trea i VM kom tvåa i Sverige och huuuuuur bra det än är så var dem inte glada. Blir ju inget VM nästa år...  Utan rent sagt besvikna. Jag följde tävlingen idag tack vare grym streaming funktion. Grymt att kunna se hemma men förstod att man skulle varit där. vilken stämning. Så sjukt kul också att Filmen " The square" av Ruben Östlund vann Guldpalmen i Cannes, JUST för att vårt lag Bobcats och Tilda är med i 7-8 minuter i den filmen. Som ju kommer på bio i augusti. Får bli första Cannes filmen som jag springer på bio för att se. Grattis Ruben, Alva och Hildas pappa.
 
 
Ätit supermysig middag med min mor idag. På mors dag. Lite omvänd ordning dock på bjudningen ( jag skulle såklart bjudit dig... ,
 
 
MAMMA DU ÄR BÄST!!! AV alla mammor. TACK För riktigt mysig prat och mat stund. 
 
 
 
till sist.
Va en vän. Ha en vän. Bli en vän. Var där för någon som en vän. Skaffa en vän. De är underbara att ha.Och det är underbart att vara.. en.
 
 
Jessica ♥