The American way

Annorlunda är bra, och jag gillar verkligen olikheter. Såsom dem man ser när man reser. Främst då. Men i grunden är jag fort så övertygad om att omgivningar och förutsättningar är det som präglar oss mest och när det kommer till kritan är vi only humans. Äntligen har de trevliga Amerikanerna visat sig, dem vi inte mötte i Miami. Här träffar vi människor överallt som är öppna härliga och hejar glatt. Visst är det härligt och jag möter dem med samma öppenhet som jag möter människor hemma. Skrapar på deras yta och kommer ner på djupet. We are all the same. But Diffrent. How your doin , är rätt och slätt ett hej. Svaret kan vara detsamma. Man måste komma längre in än så. VId vårt poolhäng här har vi hängt med Senior morfar och Senior pappa från Kanada. Vi har träffat Jimmy som flytt kylan i Boston mfl. Vi har dryftat politik, mänsklighet, värderingar och tankar kring hur världen ser ut idag. We are all the same. Men med olika förutsättningar. Så jag har bestämt mig för att älska variationerna mer än nånsin och sluta med jämförelserna. Inte vara så missnöjd utan mer NÖJD. Poolen framför oss verses 4 grader hemma i Götet, Javisst  stoooor skillnad.,, men få mig att älska detta i ett par veckor till... Kommer inte att hända. Men jag älskar det här och nu. ÄLsakar att jag får chilla med min dotter, älskar att jag kan göra som jag vill och njuta av varje andetag i livet. Här , hemma, där, anywhere....
 
Idag tävlar våra seniorer efter att igår gått vidare i deltävling ett, aningen tuffare motstånd och level. Så nu ligger dem 3:a poängmässigt och hur Underbart blir inte det om vi ror hem en medalj till i detta VM. 
 
Vår agenda. Poolhäng, meloner, ett dopp, ananas, ett dopp till, solar, vilar, lyssnar på musik och poddar. FETT Helt enkelt:)