Scary trump..

Jag sitter i min lilla verkstad och försöker att röna ut varför människor gör som dom gör, varför de inte tar hänsyn  eller ansvar till och för varandra, varför de inte är ärliga och varför de inte kan kommunicera. ..Såg första valdebatten mellan Hilary och Trump på CNN dagen efter den sänts live. Och inser att dessa två, någon av dem kan få uppdraget ...  Att bli Usas president. Inget man skojar bort. Världen är en oroväckande plats. Styrd av människor. Ett oroväckande släkte. Hilary framstår som ett mänskligt geni, MEN bara för att hon jämförs med den GALNING som står i podiet brevid. Jag ogillar starkt att hata, tycker inte det är en framgångsrik känsla, men JAG OGILLAR starkt Donald Trump och hela hans närvaro i världspolitiken. Blir än mer mörkrädd när jag ser de klipp som nu skjuts ut över världen med hans anhängare och fans. Dumma, korkade och inskränkta människor är och förblir jordens största fara. Retorik är oerhört intressant och främst hos ledare att beakta. Trump är en komplett galning och det lyser ur hela hans blick. Känns jäkligt kusligt. 
 
Mer infektion. Antibiotika och skit säger jag med det. Riktigt trött på att läkas i en process som tjänat sin beskärda del av min tid nu. OCH jag har VERKLIGEN tänkt på alla som har det värre. MEn just nu lite illamående, kallsvettig och med värk i ljumsken tycker jag VÄLDIGT synd om mig själv. Och som om inte det vore nog, är förkyld också...:)
 
 
PÅ tisdag flyttar Julia till USA, South Hampton. Hon är nu hemma från lund för att packa och känslorna inför hennes resa så långt bort är blandade. Är ju inte så länge, men känns ändå lite pirrigt och nervöst. Samtidigt såklart såååå glad för hennes äventyr och att hon nu får med sig 4 nära vänner, varav en också bor på long Island. Galet bra <3 .