Politisk dokusåpa..

Lite med andan i halsen väntade jag på den presskonferens vår statsminister höll idag 10.45. Media använder ord som förvånande beslut..???  I min värld har de endast kastat runt spelpjäserna på exakt samma bräda och försöker sätta alliansen i schack matt. Dvs sandlådeleken fortsätter och inget parti i dagens läge har mitt förtroende. Än mindre partiledarna. De är ju precis som du och jag vanliga och dödliga människor som förmodligen är högst bajsenödiga just nu. Den stora frågan bakom fiaskot är ju inte heller förvånande. Våra myndigheter såsom bla Transportstyrelsen leker beslutsfattare över frågor jag är tveksam om någon i världen är lämpad att ha. Kafferep och syjuntor. Och media för helsike , ni som nu är inkallade från resp semester för att rapportera vår regeringskris..   kavla upp ärmarna och sluta överdramatisera verkligheten. 
 
Så med en skön morgonpromenad runt Amundön med mamma , kunde jag sparka ur mig den frustration som jag ens väljer att lägga när jag lyssnade till presskonferensen. Frisk luft gör susen.
 
Gamla vänner är röd tråd i veckan som är och igår träffade jag , Martina och Pernilla vår gamla barndomsvän Jessica. Det har hunnit att gå måååånga år och hänt oerhört mycket under den tid. Vi möts på en vuxen arena och lyssnar till hur det där tåget , du kanske valde , eller missade kan förändra allt på en sekund. Och konsekvenserna och tragiska omständigheter som kan bli. På lyckliga omständigheter, vackra barn, olika karriärer , olika mål och olika liv. Vi har alla våra kors att bära. 
 
Bubbel, värme, Moule Frites, och hembakad bärpaj. Luxiöst.