Piece..

Måste sluta fred med en jäkla irritation jag bär på. Verkligen bära ner stridsyxan. Ju mer jag tänker på det desto mer stör det mig. Grrrr. Släpp för helskotta. Energikrävande skit. I ena halvan av hjärnan, logikdelen verkar det vara fredligt värre, i den andra pågår fullt världskrig. Nåväl, för var dag som går får jag jobba med mitt trevliga jag som klistrar på ett bredare leende och bestämmer mig igen för att ge fasen i att vara en sur kärring. 
 
Långpromenix med mamma runt Sisjön imorse, tack för att du släpade ut mig. Min träningshjärna är ju fullt upptagen med att vara arg, så då blir jag lat istället.. ha ha och det gagnar ingen. Allra minst min garderob. Måste verkligen hålla arslet i rörelse om jag skall slippa ligga i vassen denna sommar. 
 
Sedan fick jag min kaxighet och mina tidigare bravur vinster i backgammon insmetade ansiktet, när jag idag krossades med 10-5 av min fina vän....NOT i det läget. Suger som förlorare. Nåväl Ill be back. Det står ändå 2-1 i matcher till mig:)
 
Tilda rekommenderade appen youcam Makeup. Herregud skrattar ihjäl mig, den slätar ut varje befintligt ansiktsdrag du har och piffar till mina 43 år... till oigenkännlighet. Den kan sminka ett trött ansikte och få dig som aldrig varit fröken sverige att glimra till för ett ögonblick. Även om du är i pyjamas:)))
 
bländvita tänder, botox i pannan ...samt ögonfransar på vift... Hysteriskt kul!
2