Det regnar män 😂

Alltså det är till badhusen ni skall åka tjejer, ! Herregud det regnar Män...Halvnakna!:) Halleluja för mig som inte har småbarn ...och efter att ha åkt ...och överlevt  rutschkanan ...hjäääälp..då får man banne mig sätta sig på en stol och njuta av utsikten ...😄. En del av vår alternativa familj drog igår iväg till The Reef i Fredrikshavn . Båten gick i ottan, en helt ny semester upplevelse, vi sover normalt till minst 12....8 barn , 5 vuxna åt frukost ihop..med många skratt och mkt tjohooo. Våra medresenärer såg mindre nöjda ut😅😅!
En hel dag på ett badhus tar på krafterna... vi var lätt mosiga när färjan åkte kl 20.00 hemåt! Men vilken härlig dag! Så många skratt ..igen! Bästa !  
 
Jag hade i min naiva tro kommit igång med löpningen. 6 dagar på raken och stark som en oxe ... en dag vila och vips trött och lika tung som sten .. uargh!
 
 Idag/ikväll har Stefan ätit middag här. Jag babblar om hur bra vi har det... men det är verkligen sant, nu satt vi dessutom som en hel familj mitt i dramat av en jordbävning. 3 på richterskalan ... klart lite läskigt och först väldigt svårt att greppa. Åska ? Nåväl, ingen skada skedd och vi hade verkligen super mysigt.<3