Helandets kraft...

Befann mig på en mental avsats av ett berg igår. Gått dit barfota och alldeles själv. Såg vägen ringla nedanför mina fötter... långt ner mot jorden, det enda ljudet mina egna andetag. Tog ett tag att komma dit. Och känna precis bara det jag kunde höra, ljudet av mig själv. 
 
Relaterad bild
Jag var på Sharmansk Healing igår kväll med en av mina äldsta vänner, Johanna. Hon såg i mig för ett tag sedan att jag nu kanske kunde vara mottaglig för just healing och jag grabbade chansen. Tack för det ♥. Lina som håller i healingen är en vän och med det så försvann kanske lite av det suspekta och fick med ett extra lass respekt istället. Jag går in i allt jag gör helhjärtat idag och därav bestämde jag mig för att kasta min vilja i ett litet skogsbryn innan jag klev in på Balance Yogas lokaler igår. För mig finns det ett syfte att uppnå. Mitt lugn. Jag vill lära mig att kontrollera bruset utifrån, behärska nuet och ge fasen i morgondagen, gårdagen och egentligen precis allt i surret som inte är viktigt. Healingen kan verka olika för olika människor. Detta var mitt syfte och jag uppnådde det till 100% igår. Lina är oerhört proffsig, men främst mjuk, närvarande och hennes hjärta är öppet. Det känns. Så det blev en intim session igår med ca 10 personer som förutom jag och Johanna hade nära relation sedan innan. Rekommenderar det varmt om du är öppen för dig själv. Beredd på ditt jag och vill komma vidare. Vi bär alla på en massa negativa energier.
 
 
 
Blev trött efter, men hade hela lägenheten full med tonåringar på tacos middag. Åkte hem till min andra lilla familj och slängde mig rätt i en Idol mys soffa med två små pluttar och en stycke min man. Ostbollar, chips , hårfix. En fin avslutning på veckan. Finaste presenten - Armband KATJA ÄR BÄST. Om en 8-åring säger det så måste det ju vara så eller hur ;) ♥